Spokojenost zákazníků je krédem nás a našeho webu. A protože se snažíme, abychom uspokojili všechna přání našich klientů, nedají na nás tito dopustit.

Co jsou to podílové fondy

V naší společnosti stále více převládá názor, http://www.nazor.cz/ že pokud máme peníze nazbyt, měli bychom je investovat. Tak nám nebudou ležet ladem a díky inflaci ztrácet hodnotu, nýbrž nám budou přinášet další peníze. To se zdá jako ideální koncept. Problém je, že žádná investice není zcela bez rizika. Přesto pro nás může být výhodná.

Jedním z možných typů investic jsou podílové fondy Hypotéky bez registru. Ty fungují na principu kolektivismu. Jednoduše řečeno, poskytovatel tuto možnost nabídne a více lidí pak vloží do tohoto fondu peníze. Jako potvrzení pak dostane podílový list, ve kterém je řečeno, jakou části přispěl. Podle poměrné části jsou mu i vypláceny výnosy.

ideální růst investic

Samozřejmě i zde jsou určitá rizika. Výběr konkrétních investic je zcela na poskytovateli, ačkoliv je pravda, že ten má většinou v tomto oboru největší zkušenosti. Pokud však zainventuje špatně, o své peníze přijdou všichni, kdo je do daného podílového fondu vložili. Jistě, opak je také pravdou, pokud se podaří nějaká výhodná investice, benefitují z toho všichni podílníci. Avšak riziko nelze přehlédnout.

Proto, pokud máme o tuto možnost zájem, je dobré pečlivě vybírat poskytovatele. Tím může být jakákoliv finanční společnost, ať už bankovní či nebankovní. Nabídek je v současné době na trhu skutečně hodně, proto bychom měli vždy provést podrobný průzkum.

realistický graf investování

Zaměřit bychom se měli na několik faktorů. V první řadě na to, jak dlouho už je daná společnost na trhu. Čím déle, tím je pravděpodobnější, že ví, co dělá. Pak jsou to také konkrétní podmínky. Na ty bychom si měli dát pozor zejména u nebankovních společností, kde nejsou tak přísně dány zákonem. V neposlední řadě je to hodnocení bývalých či stávajících klientů. Jak byli oni spokojeni se službami, zvláště pak s podílovými fondy?

Získat všechny tyto informace není v dnešní době internetu příliš obtížné. Rozhodně se tedy vyplatí věnovat tomu čas. Přeci jen, jde o naše peníze, a těch není nikdy dost ani v těch nejlepších dobách, natož nyní. Byla by tedy škoda je v podstatě jen tak vyhodit.

You may also like...